Kiezen voor een staalframe van beSteel is een slimme keuze: licht, snel, duurzaam en sterk.

beSteel is producent van de revolutionaire staalframebouw methode. Zij produceren koudgewalste staalprofielen voor bouwprojecten. Wil je een huis bouwen, een bijgebouw plaatsen, een poolhouse, een sleutel op de deur woning, een bestaand gebouw optoppen… dan kies je best voor deze duurzame framebouw methode

Constructie

Magnelis® staal van arcelormittal

Om u een optimale kwaliteit te bieden aan ons staalframe, maken we gebruik van een hoogwaardig gegalvaniseerd staal met een uitzonderlijke metaalcoating. Deze Magnelis® coating garandeert een oppervlaktebescherming op lange termijn voor verschillende toepassingen.
Het Magnelis® staal is ondergedompeld in een bad waarvan de specifieke chemische zinkmetaal samenstelling 3,5% aluminium en 3% magnesium bevat. Deze 3% magnesium is essentieel. Het laat toe om een stabiele en duurzame film te creëren op het hele oppervlak en garandeert alzo een  bescherming tegen corrosie die veel efficienter is dan coatings met een lager magnesiumgehalte.

Kwaliteit

In Europa worden de eisen inzake de kwaliteit van bouwwerken, de energieprestatie en het aanpassingsvermogen steeds strenger. Het staalframe van beSteel is bijzonder geschikt voor het bouwen van een huis, casco woning of sleutel op de deur woning. Voordelen van nieuwbouw met een staalframe:

  • Thermische isolatie
  • Akoestische performantie
  • Duurzaamheid
  • Snelheid van de bouw
  • Kwaliteit van de bouw
  • Architecturale vrijheid

Steelframe integratie en renovatie

Voor renovaties (binnenwanden, vloeren, …) is een koudgewalste staalframe bijzonder geschikt. Het is voorgedimentioneerd en voorgemonteerd in de fabriek. De panelen of roosters zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te plaatsen, zelfs in slecht toegankelijke ruimtes.

Voor vloeren in het bijzonder biedt de keuze van een droge constructie ook voordelen. Er is geen nood aan water of beton voor de plaatsing en het gewicht van de vloer is aanzienlijk verminderd.

Renovatie in staal

Op zoek naar een kwalitatieve aannemer voor uw project ?